Què menjar ?

 
Quan algú vé i pregunta... Què puc menjar ? Nosaltres voldriem respondre .... El que vulguis !
 
Sabem que això no és possible, encara no s'ha inventat la manera de tenir tots els plats del món en la nostra carta, però això no és motiu per no omplir-la d'aquells menjars que més ens agraden.
 
Oferim entrepans, freds i calents, Hamburgueses ben bones, amb alguna d'original, Tapes, d'aquelles de sempre, amanides, per als que diuen que es cuiden, plats combinats, ja sigui per dinar, per sopar com per esmorzar, que ja va bé començar bé el dia.
 
Per dinar, entre setmana, fem un menú diari on pots triar diferents plats casolans, d'aquells que fan les mares, amb entrant, primer, segon plat i postres, segur que no et quedes amb gana... i si el que passa és que no tens tanta gana, sempre pots fer mig menú, que a vegades ja n'hi ha prou (i de sobres).
 
Si el que vols és dinar el cap de setmana, no passa res ! amb calma, que ningú té pressa, pots triar un dels nostres menús del cap de setmana i, si no et fan el pes, pots mirar la nostra carta, potser no és molt llarga, però hi ha una mica de tot i, sobretot, carn a la brasa.
 
Bon profit !